oedakketkikdoe

Je trof zopas een jongedame die staat te popelen om je te begeleiden, te supporteren en handvaten aan te bieden op het moment waar je misschien net dreigt om te vallen!

Even wat over mezelf

Mijn expertise ligt in de gezondheidszorg.

Na jaren te werken als opvoedser met een gezin besloot ik een studie aan te vatten als verpleegkundige.

Ik voltooide deze studies, en mijn gezin werd groter, net als mijn drang naar meer kennis, dus volgde ik een brugopleiding geestelijke gezondheidszorg. Met een bachelordiploma op zak en een job in de psychiatrie die gespecialiseerd was in gedragstherapie dacht ik om een banaba te doen om als leidinggevende ervaring op te doen!

Enige tijd later besefte ik dat deze job me toch niet lag. Ik was wat moe, onzeker en zocht naar meer en ook minder werkdruk.

Na een zoektocht naar mezelf, de ideale werkwereld, en de balans hierin vond ik een job in de forensische wereld! Nog een paar opleidingen verder (specialist in systemische contextuele counseling en rookstopbegeleiding) kan ik zeggen mijn draai te hebben gevonden.

En nu wil ik dit delen met jullie!
Waarom? Ik merkte dat ik er toch vaak alleen voor stond, met mijn onzekerheden en vragen, het is immers een harde wereld. Als hard werkende mens leggen we onze lat toch vaak erg hoog.
 
 

Wat meer info nodig of een afspraak maken? Klik op de knop hieronder!